برای نمایش تصاویر گالری کلیک کنید


دریافت کد گالری عکس در وب

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ای عایشه ! فروتن باش که خداوند متعال، فروتنان را دوست می دارد و گردن کشان را دشمن می دارد. [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
مشخصات مدیروبلاگ
 
زهرا سپهری[1]
مابروبچ361 تصمیم گرفتیم یه وبلاگ درباره ی زیست شناسی بزنیم.البته حضور دبیر محترممون خانم عرفانیان هم خیلی موثر بود ....خلاصه برگ سبزی است تحفه درویش چه کند بینوا ندارد بیش...!!!!!!! اگه کم و کسری در وبلاگ هست چون امسالم امتحان نهایی داریم کمتر بهش می رسیم ......شما به بزرگی خودتون ببخشید .

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
آذر 90[19] دی 90[8]

 1 - اسپری های حشره کش: ترکیب اصلی آنها PYRETHOID   ها میباشد که باعث کشته شدن حشرات میشود. هنگام استفاده از آنها رعایت این نکات توصیه میگردد:

 * قبل از اسپری کردن آنها را خوب تکان دهید.  

* پیش از استفاده از آنها کودکان، حیوانات خانگی به خصوص ماهیها، افراد مسن و بیمار و بخصوص زن باردار را از محل دور کنید.  

* روی ظروف آشپزخانه، آب و مواد غذایی را کاملا بپوشانید و مستقیما روی آنها اسپری نکنید.  

* پس از اسپری کردن اتاق را ترک کنید و پس از 10 دقیقه بازگردید.  

* چنانچه دست و هر جای دیگر بدنتان با مواد حشره کش آلوده شد فورا آن را با آب و صابون بشویید.  

* پس از اسپری کردن دستهای خود را با آب و صابون بشویید.  

* هرگز نزدیک شعله آتش، مواد اشتعال زا، سطوح داغ، لوازم الکتریکی و پریز برق اسپری نکنید.  

* حشره کش ها را دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی خود قرار دهید.  

* حشره کشها را در محل خنک، خشک و دور از نور خورشید نگه داری کنید. هرگز آنها را در مجاورت منابع حرارتی، داروها و مواد غذایی نگه داری نکنید.  

* قوطی حشره کش ها را سوراخ نکرده و یا در آتش نیاندازید.  

* هنگام اسپری کردن  سیگار نکشید واز خوردن وآشامیدن مواد غذایی خودداری کنید.  

* حشره کشها را در مکانهای با تهویه نامناسب بکار نبرید.  

نکته:حشره کش ها نیز غیراز نابود کردن  پشه و یا مگس، موجب کشته شدن دیگر حشرات نافع نیز میگردند.  

نکته:حشره کشها سمی و سرطانزا هستند بنابراین تصور نکنید استنشاق آنها آسیبی به شما نمی رساند.

2- سیستم های تبخیر کننده الکتریکی: ترکیب اصلی بکار رفته در آنها همان PYRETHROID   میباشد. با حرارت دادن قرص، ژل و محلول حاوی  حشره کش، ترکیبات کشنده و دفع کننده حشرات به تدریج در فضا منتشر میشود. در 3 نوع قرص (مثل ویپ)، محلول وژل موجود میباشند. کشنده و دفع کننده حشرات میباشند. نوع قرصی شکل آن برای 10-8 ساعت موثر است-نوع محلول و ژل آن برای 45 روز (روزی 10- 8 ساعت)  موثر میباشند. هنگام استفاده از آنها رعایت نکات زیر توصیه میگردد:  

* آنها را نزدیک محل خواب  ومواد اشتعال زا قرار ندهید.  

* هنگامی که از آنها استفاده می کنید پنجره (دارای توری) را اندکی باز نگه دارید.  

*  با دستان مرطوب به آنها دست نزنید.

3- حشره کشهای برقی: این حشره کشها از لامپهای فلورسنت که از خود پرتوهای فرابنفش ساطع میکنند، حشرات را به سوی خود می کشانند. حشرات این نور را با نور خورشید و یا ماه اشتباه میگیرند. حشرات هنگام شب از نور ماه برای جهت یابی استفاده میکنند. همچنین پشه ها  تصور میکنند نور از سطح آب منعکس میشود. پشه ها از اشعه فرابنفش بازتاب یافته از سطح آب برای شناسایی محل تخمریزی استفاده میکنند. این حشره کشها دارای ترانسفورماتوری (ترانس) هستند که ولتاژ برق را تا 2 هزار ولت افزایش میدهد. هنگامی که حشرات جذب اشعه فرابنفش این حشره کشها میشوند به شبکه فلزی برخورد میکنند که باعث کامل شدن مدار الکتریکی گردیده و جریان الکتریسیته با ولتاژ بالا از میان بدن حشره عبور میکند و باعث منفجر شدن آن میشود. اما متاسفانه این دستگاه ها به غیر از پشه ها سایر حشرات نافع نظیر پروانه ها، بیدها و کفش دوزکها را نیز نابود میکنند و تنها 20 درصد حشرات کشته شده را پشه ها تشکیل میدهند. همچنین ذرات متلاشی شده حشرات که حاوی باکتری ها نیز میباشند با منفجر شدن حشرات به فضای اطراف پراکنده شده و ایجاد آلودگی میکنند.

4- دستگاه های فراصوتی: این دستگاه ها با تولید اصوات با فرکانسهای بالا و یا تقلید صدای  بال  سنجاقک ها پشه ها را دور می کنند. اما در عمل بسیار بی تاثیر میباشند.  

5- پشه بند ها: به ویژه وقتی به ماده ای بنام PERMETHRIN    آغشته میگردند بسیار موثرند. این ماده موجب کشته شدن پشه ها میشود.  

6- مواد دورکننده حشرات: ماده ای بنام DEET   یکی از موثر ترین مواد دفع کننده حشرات است که بصورت اسپری، لوسیون و کرم موجود است. این ماده حس بویایی حشرات را مختل میکند.PERMETHRIN   نیز بسیار موثر است اما نباید ان را روی پوست مالید بلکه روی لباس و یا پشه بند اسپری میگردد. این مواد را برای کودکان زیر 6 ماه استفاده نکنید. مواد دفع کننده حشرات را تنها در خارج از منزل بکار برید و هنگام بازگشت به خانه آن را کاملا با آب وصابون از روی پوست بدنتان پاک کنید. همچنین دور کننده ها نبایستی روی زخم باز ویا خراشیدگی پوست استعمال گردند.

7- شمع های حاوی سنبل هندی(CITRONELLA  ) نیز در دور کردن حشرات موثر است.

 8- تله های جذب کننده پشه ها: این دستگا هها با پراکندن دی اکسید کربن (که از سوختن گاز پروپان حاصل میشود)، ترکیبات شیمیایی جاذب پشه مثل فرومون اوکتنول(OCTENOL  ) که یک جاذب غیر سمی است، گرما و یا نور باعث جلب و به دام انداختن پشه ها  میگردند. که میتواند موثر باشد اما گرانقیمت میباشند.

   مراقبت های محل گزش:  

1- محل گزش را با آب و صابون بشویید.  

2- از خمیر جوش شیرین و آب روی محل گزش بمالید.  

3- گذاشتن یخ، مالیدن کرمهای کالامین و هیدروکورتیزون التهاب و تورم را کاهش میدهد.

 

 

 


90/10/4::: 10:51 ع
نظر()
      گوش